Windows 8:n tietoturvapäivitykset loppuvat 12.1.2016

Tervehdys,
Windows 8 julkaistiin kolme vuotta sitten ja se on tällä hetkellä käytössä 2-3 prosentissa kaikista Windows-tietokoneista. Windows 8 on ollut vähän samanlainen kuin Windows Vista, käyttäjät jääneet Windows 7 käyttäjiksi ja sieltä hypänneet Windows 8.1 tai viime aikoina erityisesti Windows 10 – käyttäjiksi. Mutta mitä teen jos koneessani on Windows 8 ja sitä ei ole päivitetty Windows 8.1 tai Windows 10 – versioksi?
windows-8-logo
Päivitys kannattaa tehdä, lähes aina “ilmainen” lukuunottamatta aikaa ja vaivaa joka asentamiseen itseltä tai jolta kulta toiselta menee. Hieman ongelmalliseksi Windows 8 päivityksen tekee Windows 8.1-versioon että se pitää tehdä Windows Kaupaun kautta. Mutta tammikuun 12. päivä 2016 Microsoft siis lopettaa tietoturvapäivitykset alkuperäiselle Windows 8 – versiolle.
Kysy lisää miten päivitys ja ylipäänsä Windows ja MS Office päivitykset kannattaa tehdä, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 ja Windows 7 sellaisia joiden kanssa olen päivittäin tekemisissä. Vastaavasti MS Office 2010,Office  2013 ja uusi Office 2016 sellaisia joiden osalta päivityksissä pitää ja kannattaa ottaa huomioon määrättyjä asioita.
Originaalin Windows 8 – päivitysterveisin Jari