TOP-5 artikkelit vuonna 2015

Hyvä lukijani,

olen tehnyt TOP-5 listoja eri urheiluseuroille ja myös asiakkaille selvityksiä miten, missä, milloin, millaisilla päätelaitteilla ja kuinka heidän nettisivujaan on luettu. Vuoden 2015 osalta tein nyt saman selvitykset www.doaudit.fi sivujen osalta, semminkin kun tilastot tulevat automaattisesti sekunnin tarkkuudella.
Vuonna 2015 on julkaistu monia juttuja:
[ess_grid alias=”2015″][/ess_grid]
DoAuditin sivuilla kävijöistä 9 % käytti tablet-laitetta, 19 % puhelinta ja loput 72 % tulivat sivustolle tietokoneella. Apple iPhone ja Apple iPad kattoivat 58 % mobiilikävijöistä joten Omenan ylivaltaa kuten monilla muillakin sivustoilla on. Nokian, Samsungin ja Microsoftin tableteille ja puhelimille jäi siis käytännössä hyvin pieni osuus sivustolle tulijoista.
Desktop – laitteilla vastaavasti Windowsin ylivalta oli tosi selkeä, 67 % kaikista kävijöistä käytti Microsoftin käyttöjärjestelmää. Android ja iOS jakaantui hyvin tasasisesti eri versioiden ja eri valmistajien kesken. Windows 7 oli edelleen yleisin, 52 % kävijöistä käytti sitä, 23 % Windows 8.1 – versiota ja Windows 10:llä tultiin 11 % osuudella. Loppuvuoden aikana Windows 10 %-osuus kasvoi selvästi ja joulukuussa jo kolmannes Windows-käyttäjistä käytti Windows Kymppiä.

TOP-5 artikkelit vuonna 2015

Ja mitkä olivatkaan TOP-5 jutut vuoden 2015 aikana? Eniten luettiin näitä juttuja:

  1. Apple iPhone vastaajan määrittäminen – Puheposti siis
  2. Windows 10 julkaistaan kesällä 2015 => 1. vuosi “ilmainen” päivitys
  3. Windows 10 päivityspolut
  4. Windows 10 julkaisu – 10 +1 asiaa jotka hyvä tietää
  5. Windows 10 Technical Preview suomeksi – käyttökokemuksia

Nokia Lumia 950 XL käyttökokemukset oli listalla sijalla 15. mutta se ollut ylivoimaisesti luetuin artikkeli joulukuussa 2015.
Display-Dock-laatikko-kuoret
Kuinka itse voit seurata sivustoja ja kuinka esimerkiksi DoAuditin sivuston eri ominaisuuksia on tehty? Kysy lisää, teen osana IT auditointia samalla myös konsultointia kuinka käytät hyväksi uusinta tekniikkaa.
terveisin Jari
[poll id=2]