Outlook 2010 tuki päättyy 13.10.2015

Tervehdys,
ko. päivämäärä ei siis ole lopullinen. Se tarkoittaa että varsinainen tuki maailmanlaajuisesti loppuu ko. päivänä. Mutta se vaikuttaa esim. MS Office 365 pilvipalvelun osalta siten että ei välttämättä kaikki uusimmat ominaisuudet ole käytössä vuoden 2016 alkupuolella enää Office 2010 – paketissa.
Office 365 – käyttäjille, E3 ja E4 lisenssiointitavoilla, on käytössä uusin paketti ja asennattavissa joten heidän osalta siirtyminen uudempaan versioon on varmistettu.
Suosittelen Office 2013 – pakettia, joko kk-kululla pilvestä hankittuna tai sitten erillisenä ostoksena. Office 2016 esiversio on myös ladattavissa joten se ilmestyy varmaan viimeistään vuoden 2015 loppupuolella.
Office-2016-Technical-Preview-Download-and-Installation
 
Muiden lisenssipakettien ja päivitysmahdollisuuksien osalta voit kysellä lisää allekirjoittaneelta.
[poll id="1"]