IE 8 tuki loppuu vuoden 2015 lopussa

Moi,
Microsoft on ilmoittanut käyttäjilleen selaintuen muutoksista. Microsoft lopettaa tuen ennen vuotta 2011 julkaistuilta selaimilta. Microsoft siirtyy siis samaan käytäntöön kuin muutkin ja se tarjoaa tuen vain tuoreimmalle selainversiolle, joka kullekin Windows-versiolle on tarjolla.
1.1.2016 Microsoft tukee seuraavia selainyhdistelmiä:

  • Internet Explorer 9, järjestelminä Windows Vista SP2 ja Windows Server 2008 SP2
  • Internet Explorer 10, järjestelmänä Windows Server 2012
  • Internet Explorer 11, järjestelminä Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows 8.1 ja Windows Server 2012 R2

Listalta puuttuvat IE 6, IE 7 ja Windows XP:n mukana maksimissaan eri windowsupdatepäivitysten kautta päästävä Internet Explorer 8. IE 8 – selain on edelleen yksi maailman suosituimmista selainversioista, ainakin StatCounter– jaNetMarketShare – sivustojen mukaan. Moni IE8:n käyttäjistä käyttää lisäksi Windows XP -järjestelmää. Tästä voit lukea tarkemmin Windows XP elää ja voi hyvin? – artikkelistani.

 Uudet mahdollisuudet?

Jos yrityskäyttäjillä on erityistarpeita vanhoille selainversioille esimerkiksi epäyhteensopivien internet-sovellusten vuoksi, Microsoft tarjoaa ratkaisuksi Internet Explorer 11 -versiosta löytyvää Enterprise Mode -tilaa.
Ota yhteyttä, käydään yrityksesi muutkin tarpeet läpi. Tämä ei ole pelkkä selainkysymys vaan suurempi kokonaisuus joka kannattaa selvittää samalla.
DoAudit_mainos_lehteen_kevat2014
Ota rohkeasti yhteyttä!
terveisin Jari