ajankohtaista Microsoft Office 365 pilvipalvelut tiedotus

Office 365 asiakkaille yksi Teratavu per käyttäjä nyt käytössä OneDrivessä

Moi,
16.7. illalla Microsoftin pilvipalvelussa, Microsoft Office 365 (tai Elisa Toimisto 365, Sonera Toimisto 365) – käyttäjille Onedrive tallennustila nousi jokaiselle käyttäjälle yhteen Teratavuun. Aikaisemmin se on 20 Gt per käyttäjätunnus, nyt siis 1000 Gt. Aika harvalla on edes koneessa noin suurta kiintolevyä mutta nyt se siis käytössä https://portal.microsoftonlince.com/ kautta, Lisäksi löytyy OneDrive for Business client, ja miten sen saa käyttöön => kysy lisää allekirjoittaneelta niin kerron eri vaihtoehtoja myös Office – toimistopaketin lisensioinnista kk-kululla ja maksimissaan viidelle päätelaitteelle.
Tässä pääkohdat muutoksista:

  • 15 Gt ilmaista tallennustilaa (aikaisemmin 7 Gt) Hotmail- ja outlook.com – käyttäjille
  • 1 Tt  OneDrive levytila Office 365 Home/Personal/University käyttäjille (aikaisemmin 20 Gt)
  • mahdolliisuus ostaa lisätilaa, hintataso on noin 100 Gt lisätilaa /2 Euroa/kk

Azure-pilvestä saat 10 Petatavua OneDrive jos oikeasti tarvetta vielä suuremmalle Big Datalle…
Lisätietoa tai kysymyksiä, ota yhteyttä.
terveisin Jari