ajankohtaista Microsoft Microsoft Office Office 365 SuoraanPilveen SuoraanSuoneen tiedotus Windows 8 Windows 8.1

Yksi Teratavu – onko tarpeeksi iso omaksi "USB-tikuksi"?

Moi,
heinäkuun 1. päivästä 2014 alkaen Microsoft Office 365 – pilvipalvelun  OneDrive for Business – henkilökohtainen USB-muistitikkusi – koko kasvaa 25 Gigatavusta yhteen Teratavuun!
yksi_Teratavu_sopiva_maara_kenties
Onko tuo riittävä peruste hankkia USB-tikkusi suoraan pilvestä vai ostatko 4, 8, 16 tai 16 Gigatavun muistitikkuja lähimmästä marketista? Hyvä kysymys mutta kannattaa miettiä asiaa eri kantilta ja samalla miettiä esimerkiksi sitä onko nykyisen palveluntarjoajan postilaatikko minä kokoinen? Microsoft Office 365:ssa postilaatikon koko on 50 Gigatavua, ja sillä pääsee alkuun kun se tuo mukanaan myös kalenterin ja yhteystiedot (Ihmiset uudessa Outlook 2013 – versiossa). Googlella on vastaava palvelu, Google Apps for Business  mutta tarvitset kuitenkin Wordin, Excelin, Powerpointin ja Outlookin tehotyöskentelyyn, eikö vaan?
Ota yhteyttä, kerron lisää eri vaihtoehdoista. Aivan loistavia käytännön soveltamista tehty Etelä-Karjalassa Microsoftin pilvipalvelun osalta Lyncin, Sharepoint Onlinen ja kalenterien yhteiskäytön osalta eri organisaatioissa.
terveisin Jari