Nokia Lumian käyttäjille Pasianssi, Miinanpolkija, Mahjong ja Sports Tracker saataville

Moi,
jouluksi on moni varmaan saanut Nokia Lumian, joko puhelimen tai phabletin. Ja kun käyttäjä pääsee/joutuu tekemään Windows Kaupan tilin niin Microsoft julkaissut joulun kunniaksi Windowsista tutun Solitairen (Pasianssi), Minesweeperin (Miinanpolkija) ja lisäksi Mahjongin Windows Phonelle. Samaan joulupakettiin löytyy viimeisin (beta) myös Sports Trackeristä Windows Phonelle.
Ei muuta kuin uusia ohjelmia käyttämään. Tämäkin on yksi hyvä keino edistää Windows 8 – käyttäjäkokemusta ja auttaa varmaan Microsoft Windows 8.1 – ajattelua tiilistä, sormella pyyhkäisystä ja muista kosketusnäytön eduista.

Kiitoksia samalla asiakkaille loka-joulukuun alalta rohkeista valinnoista ottaessanne suoraan Windows 8.1:n käyttöön ja päivittämällä uusimmat toimistosovellukset. Nokia Lumia on ollut monille myös käytössä ja samalla saatu sen hyödyntäminen myös ihan uudelle tasolle.
terveisin Jari