Office Remote toimii käytännössä

Moi,
kun käytössä on Microsoft Office 2013 (toimi myös Office 2010-versiossa) niin Windows-tietokoneen Bluetoothin kautta saa Windows 8 – puhelimeen, käytännössä siis Nokia Lumiaan, sovelluksen Windows Kaupasta nimeltään Office Remote. Kun sen laittaa ja asentaa Lumiaan, sitten omaan läppäriin asennetaan toinen vastapää tästä linkistä:

  • asenna sovellus koneeseen jossa on MS Office 2013 tästä linkistä: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=321985
  • mene läppärin Bluetooth asetuksiin ja varmista että Bluetooth on päällä ja löydettävissä
  • avaa Word, Excel, Powerpoint ja siellä on työkalurivillä uusi välilehti: Office Remote > laita se päälle. Niin ja avaa halutut tiedostot mitä meinasit esim. Powerpointilla näyttää videotykillä ja käy näyttämään:

Office_Remote_1

  • Käynnistä Office Remote puhelimessa, luo kerran Bluetooth yhteys puhelimen ja tietokoneen välillä. Ja kun puhelimen Bluetooth on päällä, alkavat nuo Word, Excel- ja Powerpoint – tiedostot näkymään

Office_Remote_2

  • puhelimen päässä on ”osoitin”, ja se toimii esim. Powerpointissa silloin kun esitys näkyy videotykillä. Siinä voi sitten sormella näytellä mitä kalvolla on

Office_Remote_3

  • Excelissä ja Wordissä ei niin paljon ominaisuuksia, Powerpointissa näkyy kellonaika esitykselle sekä muistiinpanot joista voi itselle kirjoittaa lunttilapun mitä seinällä olevalla kalvolla meinasi kertoa

Toimiva, yleistyy varmaan seuraavien kuukausien aikana mutta ilmestyi siis vasta eilen maailmanlaajuisesti.
Eilen 20.11., Jarin nimipäivänä, käytettiin Imatran Kylpylän asiakastilaisuudessa 1. kerran. Ja Ensilumen latu avattu myös Imatralla, oli itämaan kansalaisia pääosin hiihtämässä karseassa vesisateessa. Kyllä se talvi tulee vielä Etelä-Karjalaankin…
terveisin Japa
Jari Harju
jari.harju@doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy, Ainonkatu 7, 53100 Lappeenranta | https://www.doaudit.fi |
// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics