Computer Forensics IT auditointi SuoraanSuoneen tiedotus Twitter

Twitter syötteesi lopetti toimimasta sivuillasi 12.6.2013?

Moi,

lopettiko Twitter-syötteesi osana nettisivustoasi toimimasta keskiviikkoaamuna 12.6.2013? Ja se toimii jos menet sinne nettiselaimella malliin http://www.twitter.com/DoAudit/? Twitter antoi parisen kuukautta aikaa päivitellä nettisivustoilla olevia tekniikoita sillä he siirtyivät käyttämään uutta API-rajapintaa. Vika on mitä todennäköisemmin siis WWW-sivuilla käytetystä tekniikasta kuinka viserryksiä haetaan. Eli kannattaa kysyä asiaa tältä kantilta jos ongelma on tuon tapainen.

Twitter-ongelma-monella-2013-06-12-alkaen

 

Kukaanhan ei myöskään pudota puhelintaan vessanpönttöön, kuten kaikilla toimii myös Twitter aina?

Ota rohkeasti yhteyttä erityistoimeksiannoissa!

terveisin Jari