QuickOffice Google Apps saatavilla Androidille ja iPhonelle

QuickOffice Google Apps -yrityskäyttäjille tuli viime viikolla saataville Androidille ja iPhonelle – “ilmaiseksi”. Tottakai sinun pitää olla Google Apps – käyttäjä, perusversio 3,33 Euroa/kk/käyttäjätili mutta ei muuta kuin sovelluksen lataus ja hoitele asiasi ko. mobiilipalvelusta!

quickoffice-androidille-ja-iosille-Google-Apps-Business-kayttajille

QuickOffice Google Appsin avulla on helppo luoda, muokata ja selata Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja ja synkronoida ne saumattomasti esimerkiksi Google Driveen. Uutuutena QuickOfficen ominaisuuksiin on tullut tiedostojen järjestäminen Google Driveen suoraan sovelluksesta.

Kysele lisää myös Googlen versiosta, MS Office 365 se toinen luonnollinen ja monesti kilpaileva vaihtoehto siis.

terveisin Jari