Microsoft Office myös pilvestä?

Hyvä asiakkaani ja lukijani,

vuoden 2012 aikana on tehty Microsoft Office 365 – käyttöönottoja ja nyt samaan pilviajatteluun siirtyy myös monelle niin tuttu ja turvallinen MS Office. MS Office 2003 – käyttäjiä löytyy edelleen, hyvin monella on myös Office 2007 ja Windows XP-yhdistelmä. Edistyksellisimmät ovat siirtyneet Windows 7:n käyttöliittymän myötä käyttämään Office 2010 – versiota.

Nyt on tarjolla Microsoft Office 365:n eri versiot:

Office-ostovaihtoehdot

Kuinka palautan sähköpostisanomat jotka olen poistanut myös Outlookin Poistetut hakemistosta?

Erinomainen kysymys ja miten ko. tilanteen pystyy vielä pelastamaan? Eli ajatuksissa tekee siivousta ja menee hakemisto alihakemistoineen Delete-nappulalla. Ja sitten siivoan vielä vessanpöntön lopullisesti poistamalla ne sanomat Deleted Items – kansiosta myös. Kysy lisää.

Kevät 2013 asiakasinfo ilmestynyt

ja voit lukea näistä lisää kevät 2013 – asiakasinfostani.

terveisin Jari