Internet Explorer 10 saatavilla Windows 7:lle

Microsoftin Windows 8 -käyttöjärjestelmässä on ollut vakiona Internet Explorer 10 -selain lokakuun 2012 julkaisusta lähtien. Marraskuun puolivälissä 2012 Microsoft julkaisi Preview-version 64- ja 32-bittiselle Windows 7:lle ja nyt selain on julkaistu virallisesti. Eli voit ladata Windows 7 – käyttöjärjestelmälle IE 10 – selaimen. Klikkaa kuvaa niin näet kaikki eri kieliversiot samalla.

ie10win7

Internet Explorer 10:ssä on keskitytty parantamaan suorituskykyä. Microsoftin mukaan se on tällä hetkellä markkinoiden suorituskykyisin selain PC-tietokoneille. Myös riippumattien kolmansien osapuolien testit ovat puoltaneet Microsoftin väitteitä ainakin Windows 8 -käyttöjärjestelmällä. Windows 7 -versio sisältää samat standardit kuin Windows 8 -versio. Ja sen luvataan  tuovan mukanaan Windows 7:lle ainakin ohjelmistokehittäjien kaipaamia tukia uusille standardeille.

Laitteistovaatimuksena ovat seuraavat:

  • vähintään yhden gigahertsin kellotaajuudellinen prosessori
  • 1 tai 2 Gigatavua keskusmuistia (32-bit/64-bit)
  • 16 tai 20 Gigatavua kiintolevytilaa (32-bit/64-bit)
  • DirectX 9 -rajapintaa tukeva näytönohjain

Kysy lisää eri selaimista, eri käyttöjärjestelmistä ja miten ne käyttäytyvät älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

terveisin Jari