IdeaPad – uusia ideoita ja käytäntöjä kannettavan käytössä

Moi,

minulta on kyselty erityisesti kosketusnäytöllisen Windows 8 – kannettavan käyttökokemuksia. Tähän mennessä olen kokeillut muutamia ja lukenut artkkeleita asian tiimoilta. Nyt ostin kuitenkin itse myös ko. tuotteen ja hankin seuraavan:

  • Lenovo IdeaPad Yoga 13,3″, Core i7, 4 Gt, 128 Gt SSD, Windows 8 64-bittinen käyttöjärjestelmä

Se on normaalista Windows 8 – kannettavien valtavirrasta poiketen hieman erilainen Ultrabook – kannettava. Monikosketusnäyttö tukee 10 pisteen kosketusta ja kääntyy 360 astetta laitteen taakse jolloin se toimii myös tablettina.

Kirjoitan käyttökokemuksia ja laitan kuvia tähän artikkeliin lisää.

Lenovo-IdeaPad-Yoga

IdeaPad kuulumisia 30.1.2013

Lenovon uusi läppäri on toiminut niin hyvin että en ole juuri miettinyt sen käyttöä. 360 astetta taittava näyttö ollut vau-efekti jokaiselle jolle sitä olen näyttänyt. Ainoa puute on LAN-reikä, sitä ei ole eikä suoraan kytkentää videotykkiin. Ja laturi on uudenlainen, ei tuo Lenovon harmaa virtapää käy tähän malliin.

Mutta lupaan laitella kuvia eri käyttötarkoituksista helmikuun alussa lisää.

terveisin Jari

PS: Fresh Paint Windows 8 kaupasta, sillä saa vaikka tällaista aikaan sormella:

lumiukko
Windows 8 Fresh Paint – 8-vuotiaan taidetta…