Windows Phone ja Apple iPhone koulutus

Moi,

Windows Phone ja Apple iPhone koulutus – kuka järjestää? Hyvä kysymys jota kysyttiin joulun aikoihin. Itse olen näyttänyt Apple iPhonen, Apple iPadin ja Nokia Lumioiden käyttöä samalla kun olemme tehneet siirtymäprojekteja älypuhelimien ja tablettien käytössä. Varsinaista puhelimen käyttökoulutusta ei ole sanan varsinaisessa merkityksessä koulutettu vaan on yhdessä asennettu esimerkiksi MS Exchange – tiliasetukset, Google Mail ja Windows Live ID – tilit käyttöön. Samalla on laitettu joko Applen Apps Storen tai Microsoftin Kaupan kautta toimintaan eri sovellusten hankinta ja miten se toimii.

Mutta otsikon mukaisista aiheista voin kyllä tarvittaessa tulla kertomaan ja samalla voidaan käydä läpi mikä järkevintä oman ATK-ympäristösi osalta.

Doaudit_tuotteet

Windows Phone ja Apple iPhone ja iPad-koulutusterveisin Jari