Nokia Lumia 920 versus Apple iPhone 5

Tervehdys,

olen käyttänyt sekä iPhone 5 että Lumia 920 – puhelimia tosi aktiivisesti:

Käytännön kokemuksia voi kysellä allekirjoittaneelta. Keskellä olevat Samsungit omistajat ovat hyvin pitkälle olleet sellaisia jotka asentelevat tai yrittävät tehdä itse kaiken. Molemmissa, siis iPhonessa että Lumiassa on sekä hyviä että huonoja puolia ja riippuu oman yrityksesi infrasta, IT-ympäristöstäsi sekä käytössä olevista ohjelmista kuinka voit hyödyntää niiden ominaisuuksia. Ota rohkeasti yhteyttä ja lue lisää erityistoimeksiannoista sekä käytännön esimerkeistä ja referensseistä.

[contact-form][contact-field label=’Nimesi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Sähköpostisi’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’WWW-sivusi’ type=’url’/][contact-field label=’Puhelinnumerosi’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Asiasi liittyen älypuhelimiin%26#x002c; tabletteihin, tietoliikenteesi tai ohjelmistoihin’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

terveisin Jari

PS: Windows 8:ssa on mahdollisuus ladata Windows Phone – sovellus kun kytkee Lumia 920:n koneeseen:

 

PS2: uudesta lisälaturista voi tulla jotain muutakin mieleen? Se on tarkoitettu kahteen täyteen lataukseen siis…

PS2: Langaton lataus on innovatiivinen, ja fatboyn idea varmaan tulee käyttöön monessa muussakin tavassa hyödyntää ko. tekniikkaa.