Internet Explorer 10 …

Moi,

olin projektissa jossa mietittiin erilaisia tapoja hyödyntää palveluita. Siinä samalla keskustelu “levisi” osin myös nettisivuihin. Tottakai voi nykyisillä työkaluilla tehdä alisivuja joissa tyylitiedostot ja ulkoasu on erilainen kuin esimerkiksi yrityksen pääsivulla. Se ei ollut varsinainen asia mutta henkilökohtaisesti uskon sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen menevän kaikkien kansalaisten osalta pilveen. Ja samalla kannattaa miettiä myös extranet-ratkaisuja suoraan joko Google Apps for Business tai Microsoft Office 365 – konsepteilla.

DoAudit Oy - Windows 8, Office 2013 ja Office365 koulutus konsultointi ja projektit

Mikäli haluat tietää Windows 8, Office 2013 ja Office 365 – asioista, ota yhteyttä. Google Apps for Business soveltuu ihan samaan asiaan ja ne molemmat hyviä vaihtoehtoja.

Windows 8 – terveisin Jari