Office 97 – Office 2010

Moi,

Niin se aika vierähtää, eikö vaan? Tein erääseen tilaisuuteen Windows 3 & Windows 95 ajasta nykypäivään esitystä ja samalla kirjoitin rinnalle myös Microsoft Officen eri versioista pääkohtia. Office 2010:n julkaisun  jälkeen Microsoft Office 365 ja siihen liittyvät pilvipalveluversiot tulleet myös käyttöön Applen, Samsungin ja Nokia puhelinten käyttäjille. Aikamoinen muutos siis kun vielä tablet-laitteiden kosketusnäyttö räjäyttänyt editoinnin myös kosketusnäytöillä.

Lue lisää Windows 8 ja Office 2013 esiversion käytännön kokemuksistani ja kysy lisää. IT auditoinnin kautta kannattaa lähestyä omaa ympäristöään ja miettiä miten pääsee ja kannattaa siirtyä haluttuun tilaan.

Muissakin erityistoimeksiannoissa ja uusissa tavoissa soveltaa asioita=> Ota rohkeasti yhteyttä!

Office 97 – Office 2000 – Office 2003 – Office 2007 – Office 2010 terveisin Jari