Once in a lifetime

Moi,

Lontoo 27.7. – 12.8.2012
Olympialaiset varmaan 1. ja viimeisen kerran elämässäni

[one-half first]lupasin katsoa “sillä silmällä” myös tietoteknisiä ratkaisuja niin tietoturvan, tietoliikenteen kuin netin käytön osalta Lontoon olympialaisissa. Tänään tulivat kirjatussa kirjeessä kahden viikon satsi Suomen Matkatoimistolta. Lippupaketissa oli mukana myös paluu 21 vuoden tauon jälkeen Old Traffordille. Silloin olin katsomassa Manun ja Liverpoolin liigapeliä mutta tällä kertaa ei ole tiedossa mitkä kaksi joukkuetta ovat Lontoon kisojen toisessa välieräpelissä.[end-column]

[one-half]Kerran elämässä mahdollisuus tuli kun varasin majoituksen nelisen vuotta sitten valmiiksi englantilaisperheessä. Kannattaa siis opiskelijaelämässä viettää pubeissa(kin) aikaa, saa elinikäisiä ystäviä myös muualta päin maailmaa. Pohdimme sitten kisojen aikana Stephenin kanssa kanssa niin kisanäyttämöillä kuin engelsmannipubeissa miksi olemme enää komeita mutta pähkäilemme varmaan samalla mihin se nuoruus on vastaavasti hukkunut…[end-column]

terveisin Japa

PS: Olympialaisten avajaisliput tulivat myyntiin kesäkuun alussa. Tarkoitus oli pyrkiä hankkimaan liput joko avajaisiin tai päättäjäisiin mutta hinnat alkaen 995 puntaa… => juomme siis paikallisessa pubissa Guinnessia, Aleta ja Carlsbergia ja parannamme maailmaa telkkarin kautta. Elämä on, sanoisin…

PS2: työasioissa uusin teknologia, sen soveltaminen ja uudet tavat tehdä töitä (esimerkiksi 4G, Windows 8, Office 365, Google Apps, sähköinen laskutus, pilvipalvelut, erityistoimeksiannot, IT auditointi) => voi ottaa rohkeasti yhteyttä