Uusin asiakasinfo ilmestynyt

Moi,

kesä 2012 – asiakasinfo on ilmestynyt. Klikkaa Lontoon Olympialaisten logoa ja lue lisää. Olen itse menossa elämäni ensimmäistä kertaa (ja varmaan myös viimeistä) katsomaan kisoja paikan päälle. Katson samalla tietoteknisiä ratkaisuja ja erityisesti tablettien ja mobiililaitteiden käyttöä kesäolympialaisten osalta.

Responsive Design, jonka suomennosta en tiedä, on se termi jota käytetään kun nykyisiä nettisivuja suunnitellaan eri medioille ja erilaisille päätelaitteille. Lue ihmeessä kesä 2012 – asiakasinfosta myös siitä.

Salasanat hukassa?

Windows XP:n Järjestelmänvalvojan salasana hukkunut? Active Directory (AD) -verkon Administrator-tunnus ei tiedossa? Outlook Expressissä ja/tai Windows (Live) Mailissa on laitettu rastit kohtaan “muista salasanat” ja koneen siirron yhteydessä salasanoista ei ole mitään tietoa? Lue lisää kesä 2012 – asiakasinfosta siis.

Kaikki nämä onnistuvat – Ota rohkeasti yhteyttä!

Kesäterveisin Jari