ET => Erityistoimeksiantoja…

Moi,
olin asiakkaan luona käymässä ja otin samalla kaksi kuvaa klo 15:45 aikaan hämärän laskeutuessa tammikuussa 2012. Se kuka tietää mitä kuvissa on tehty ja osaa hieman selostaa mitä erilaisia erityistoimeksiantoja voidaan tehdä => tarjolla pari kappaletta yrityslahjoja parhaille kuvien kommentoijille!

Voit kertoa kommentit suoraan Ota yhteyttä – lomakkeen kautta.
Sovelletaan tietoliikennettä, Windows-ekosysteemejä, mokkuloita ja muita tekniikoita hyvin erilaisissa käytännön asioissa kuten tässäkin casessa tehtiin. Ko. projekti jatkuu vielä tammi-helmikuun ajan. Varsinaisesti olen enimmäkseen Lappeenrannan keskustan alueella asiakkaiden luona tai jossakin muualla “läsnätyössä”. Mutta kyllähän työaikana ulkoilu, käytännön tekeminen, sarjaporttien rassailu ja ylipäänsä vaihtelu todellisessa reaalimaailman ympäristössä virkistää!
Lue lisää vuoden 2011 ja 2012 toimeksiannoista tästä linkistä. Ota rohkeasti yhteyttä erityistoimeksiantojen osalta!
terveisin Jari, SuoraanSuoneenTM – tekniikkaa käytännössä
PS: Paikkatietoikkunan karttasovellus kenties auttaa ko. kuvien taustainfoksi. Ainakin valokuvien paikka selviää siitä, eikö vaan? 😉