Uusi vuosi, uudet projektit

Hyvät Asiakkaani ja yhteistyökumppanini,

tätä vuotta on vielä jäljellä muutama viikko. Kiitos erinomaisten asiakkaiden loppuvuoden kalenteri on täyteen buukattu erilaisten projektien osalta. Vuoden 2012 osalle on sovittu erilaisia projekteja toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Normaalisti IT auditoinnin kautta tehdään tilannekartoitus, miten nyt tehdään ja sen perusteella mietitään miten tietotekniikka auttaa yritystä pidemmällä aikavälillä. Se on tarkoittanut vuoden 2011 tomeksiantojen osalta tosi radikaaleja muutoksia monissa asiakkaissa, erityisesti tietojärjestelmissä ja kuinka niitä käytetään.
Kysy lisää niin sovitaan palaverille aika ja tulen henkilökohtaisesti kertomaan ja käydään läpi tilanteesi. Samalla voin kertoa miten eri asioita on tehostettu ja vanha toimintatapa on romutettu kokonaan samalla.
Lue lisää esimerkkejä – osasta ja viimeisimmästä asiakastiedotteesta millaisia erilaisia projekteja on tehty. Samalla tavalla uusilla ideoilla jatketaan vuoden 2012 osalta.
Hyvää joulua ja yhteistyön merkeissä menestyksekästä uutta vuotta 2012!
terveisin Jari
PS: => tulossa helmikuussa: