SuoraanSuoneen – ja mitä muuta menossa?

Moi,
pilvipalvelut, Microsoft Office 2010, Windows 7, Nokia N9, Windows Phone, Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S II, Windows 8, uudet lelut ja järjestelmät – kuinka voin ottaa käyttöön erilaisia palveluja ja hyötyä omassa yrityksessäni niistä?
Nuo ovat niitä aiheita joista kannattaa kysyä – erityistoimeksiannot, SuoraanSuoneen IT auditointi, lex Nokia asiat, jne – ota ihmeessä yhteyttä!

Päivitysten koot kasvavat edelleen

Jos päivität puhelintasi ilman WLAN-yhteyttä, ota huomioon oman datapakettisi kk-määrä ja kuinka paljon joudut/pääset maksamaan ylimääräisistä megatavuista. Esimerkiksi Nokia N9 “Meegon” päivitys on 215 Megatavua ja lisäksi kaikki ohjelmapäivitykset siihen päälle:

Ja jos mikään muu ei auta, kenties vuoden 1939 – 1940 versio sopivan hetken tullen?

terveisin Jari
PS: Genesis ja PageLines => lue lisää.

PS2:  tekniikasta ja koodaamisesta kiinnostuneet => Geeks on wheels – kiertue 21.11.2011 Lappeenrannassa: