Karjala saatu takaisin? Ja talvi myös tulossa?

Moi,
kokeilin pitkästä aikaa paikannuspalveluita, ohjelmalla Celsius. Ensimmäisenä se varoitti että “temperature went below Zero”. Se varmaan monissa maissa kriittinen asia mutta sitten tuli uusi yllätys. Laitoin sijaintipalvelun päälle ennen klo 21:50 TV2:n uutisia ja:

paikannuksen perusteella Karjala saatu takaisin? - klikkaa suurentaaksesi...

Onkohan Saimaan kanava ja samalla myös Viipuri saatu osaksi Saimaakaupunkia? Onhan Lappeenrannasta sen verran matkaa että joku satelliitti tai Elisan verkko roaming-partnereineen kenties ilmoittaa sijainnin jo ennakoiden tilannetta 12.12.12?
terveisin Jari
PS: 7-Zip, MS Office 2010 – tiedostot, Windows SAM (Security Accounts Manager) tilit, TrueCrypt avaukset => lex Nokia ja erityistoimeksiannot, ota yhteyttä!