iOS 5.0, Apple iCloud, Nokia N9 Meego, Office 365 ja …

Moi,
Apple iOS 5.0 päivityksien osalta kannattaa kysellä lisätietoa ja käytännön caseja. Parisenkymmentä erilaista tilannetta ollut ensimmäisen viikon aikana ja lisää tulee koko ajan. Samalla Apple iCloud, iMessage, Find My iPhone/iPad, Twitter ja muut päivitykseen liittyvät kohdat sellaisia joista päivittäin käytännön caseja.
Nokia N9 Meego ja miten se toimii? Kysy lisää, niitä asenneltu Windows-Mac-ympäristöihin muun IT auditoinnin ohessa. Ja Apple iPadin käyttö yleistyy yhä enemmän yrityskäytössä, siitäkin voi kysellä lisää.

Huijausviestit pankkiyhteyksissä jatkuvat

Nordea on ollut enemmän huijausviestien osalta mutta Osuuspankki päässyt nyt myös listoille. Tässä esimerkki miltä näyttävät:


Kuten pankit informoivat, koskaan ei sähköpostilla kysellä salasanoja ja tunnuksia niiden toimesta siis.
terveisin Jari
PS: Pilvi 2011 – seminaarissa siis Microsoft Ofice 365 se mitä käytämme esimerkkinä. Samaa logiikkaa voi soveltaa muissakin cloud computing asioissa. Tule kuuntelemaan!