Nokia E7 ja N8

Moi,
molemmat puhelimet olleet nyt kolmisen viikkoa aktiivisessa käytössä. Olen käyttänyt kaikkia mahdollisia toimintoja. Lisäksi olen myös pyrkinyt hyödyntämään kaikkia ominaisuuksia eri tavoin. Käytän myös Samsungin Android- ja Applen iPhone-laitteita. Kaikkien kolmen yleisimmän älypuhelinten käyttöjärjestelmien osalta on käytännön tietotaitoa. Samalla voidaan jutella mobiililaajakaistan, tietoliikenneverkon ja muista IP-verkkoihin kohdistuvista kuormituksista ja mitoituksista.
Kysele lisää erityisesti yrityskäytön osalta. Ja kuten Applen tuotteissa, N8 ja E7 lähtevät nyt pajalle sitten jos akussa vikaa. Akkua ei saa irti kummastakaan laitteesta siis.
Symbian-Android-iOS terveisin Jari
PS: IE9 ja Firefox 4, mitä uutta ja mihin soveltuvat, kysy niistä samalla lisää.
PS2: Office365 ei vielä edes Suomessa saatavilla mutta 1.4.2011 infona jo korjaus karkausvuoden 2012 helmikuun 29. päivän osalta eli Office366 saatavilla… 😉