Nokia E7/N8, Apple iPhone/iPad, Samsung Galaxy/Tab, …

Moi,
Nokia N8 ja E7 ==> kuinka tiedot siirretään vanhasta puhelimesta niihin ja mitä kaikkea otettava huomioon siirron yhteydessä? Mitä uusia ominaisuuksia ja kuinka käytän niitä itse hyväkseni oman yritykseni osalta? Kuinka ylipäänsä Nokia Ovi Suite eroaa Nokia PC Suitesta? Mitä kaikkea siirron osalta tulee ottaa huomioon ja kuinka operaattorien erilaiset datapaketit huomioitava kun käytetään uusia ominaisuuksia?
 

 
Ota yhteyttä!
terveisin Jari, viimeisimmän tekniikan mukana, aina
PS: Apple iPad ja Samsung Galaxy Tab myös osaamislistalla.
PS2: 11.3.2011 ilmestyy Applen iOS 4.3, se raivaa tietä Apple iPad 2-versiolle ja mm. Apple iTunes päivittyy sen kautta versioon 10.2. Kysy mitä uusia ohjelmia tulee samana päivänä tarjolle myös nykyiselle Apple iPadille!
PS3: Nokia E7:n Communicator Web Access (CWA) laitettu toimimaan 8.3.2011 aamulla asiakkaalle, toimii ok: