Windows Vista SP1 tuki loppuu 12.6.2011

Windows Vista – käyttäjien on syytä päivittää myös originaali Windows Vista-versionsa SP2-tasolle koska alkuperäinen Vista ei ole hakenut pitkään aikaan mm. Windowsin kriittisiä eikä suositeltuja päivityksiä. Nyt Microsoft ilmoitti myös tuen loppuvan Vista Service Pack 1-  versiolle kesäkuun 12. päivän jälkeen. Aikaisempi info Vistan ja XP:n tukien loppumisesta löytyy tästä linkistä.

Käsipelillä yrityksen kaikkien koneiden läpikäynti on “Adidas-protokollaa” (eli kävelyä koneelta toiselle) mutta IT auditointityökaluilla voidaan tarkistaa kaikkien käytössä olevien ohjelmistojen versiot samalla. Ja samalla löytyy myös Vistan versiot (alkuperäinen, SP1, SP2), Windows XP:n versiot (SP1, SP2 ja Sp3), Windows Server 2000 – 2003 – 2008 versioiden huoltopäivitysten tason sekä myös Windows 7 (alkuperäinen, SP1) – koneiden tilanne.
Lue samalla myös viimeisin asiakasinfoni ja ota rohkeasti yhteyttä!

terveisin Jari