Windows 7 ja Windows Server 2008 R2 SP1 ilmestyivät 16.2.2011

Windows 7 ja Windows Server 2008 R2 Service pack Multilingual DVD (x86 ja x64 platforms)Instructions and Resources
The following 35 languages are included: Arabic, Bulgarian, Chinese-Hong Kong SAR, Chinese-Simplified, Chinese-Taiwan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese-Brazil, Portuguese-Portugal, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, and Ukrainian.

 
Kysy lisää ko. asiasta allekirjoittaneelta.
= = = = = = =
Windows 7 ja Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 tulevat Microsoftin voluumilisenssiasiakkaille, Microsoft Developer Network ja Microsoft Technet-asiakkaille tarjolle ja ladattavaksi 16.2.2011. Ja kaikille muille SP1 ilmestyy 22. helmikuuta, windowsupdaten, manuaalisen lataamisen sekä uusien tietokoneiden ja palvelimien esiasennuksien kautta.
Kysy lisää kuinka voit automaattisesti selvittää kaikki muutkin IP-verkon laitteet ja ohjelmistosi. Ja samalla voidaan tarkistaa Windows XP, Windows Vista ja muutkin tuotteet ja kriittiset päivitykset.
Ovatko ohjelmasi ja ATK-ympäristösi ajan tasalla?
Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari ja Opera selaimesi versiot? Windows-käyttöjärjestelmät (95, 98, NT, ME, XP, Vista, 7, 2003 Server, Server 2008), Microsoft Office, Norton/F-Secure/McAfee/Norman, Apple Quicktime, Apple iTunes, Adobe Reader, Adobe Acrobat, Adobe Shockwave, Foxit Reader, Oracle (Sun) Java Runtime Environment, Real Player, Skype ja WinZip -> esimerkiksi näistä kaikista saadaan skannattua reaaliaikainen status, yhden sekunnin, tarkkuudella. Ja niiden hotfixit, puuttuvat Service Pack -versiot ja muut saadaan selvitettyä SuoraanSuoneen – auditoinnilla. Vuoden 2010 ja tämän vuoden osalta käytännön esimerkkejä löytyy tästä.
Lue IT auditoinnista lisää tästä linkistä.
terveisin Jari, CISA