RunKeeper – iPhonessa ilmaiseksi ladattavissa

Moi,
eli tammikuun 2011 alusta on ollut RunKeeper myös saatavilla ilmaiseksi Applen kaupasta.

Alla esimerkit, talvilajista ja kesälajista, sama paikka molemmissa kyseessä (Lappeenrannan lentokentän ympäri).
Jos Mac- tai Apple-asioita, ja niiden kytkeminen erityisesti osaksi yrityksen Windows-ympäristöjä, ota ihmeessä yhteyttä.
3.1.2011:
Tässä tammikuussa 2011 kokeilu hiihdon osalta iPhone 4 taskussa lenkin aikana. Alempana on myös samasta maastosta juoksukokeilu kahdella iPonella, 3 ja 4, saman ohjelman avulla.
PS: laita oikeassa ylälaidassa olevaan “Hae verkkosivulta… ” => hakusanaksi “iPad kokemukset” niin iPadistä siellä lisää. iPadistakin voi siis myös kysyä samalla kertaa.

27.10.2010:
Apple iPhone 4:n RunKeeper. Toimii ja hyvin näkee että puhuin läntisen puolen laskeutumiskohdalla puolisen kilometriä puhelimessa ja silloin oltiin Resume-tilassa. Kun puhelu loppui, GPS heräsi takaisin henkiin ja sitten juoksuaskelia taas uudestaan. Ihan vastaava kuin Nokian laitteille SportsTracker siis. Tai vaikkapa HeiaHeia logiikka. Mutta iPhone pitäisi olla muualla kuin verkkatakin etutaskussa ja siitä nappikuulokkeet korvilla. Kun laitoin lisäksi viiden minuutin välein Summaryn, oli liikaakin mm. Hanna Pakarisen Paperimiehen tytär – kappaleen keskellä noita kaikkia yhteenvetoja, in English, ja kaikkea mahdollista. Mutta toimiva vaikka itse en pidäkään nappikuulokkeita tavallisesti ulkourheillessani.

Mutta toimi ok sekä iPhone 3 ja 4 laitteilla =>  kaksi iPhonea molemmissa taskuissa on liikaa!
terveisin Japa