Apple iPhone Mac OS/X Microsoft Office suomeksi tiedotus yleistä

Microsoft Office 2011 for Mac – vihdoinkin myös Outlook mukana

Moi,
tänään ensimmäiset käyttökokemukset Office 2011 for Macin osalta, ja erityisesti Outlook 2011-versiosta. Entourage (ja Snow Leopardin oma Mail client) on korvautunut lähes Windows-tyylisellä Outlookilla. Ja mikä parasta, kuten Mäkeissä yleensä, voi tehdä useamman Exchange-profiilin saman Applen käyttäjätunnuksen sisälle. Eli voi olla oma sähköposti Exchange-palvelimella, asiakaspalvelun postiloota, asiakkaan HelpDesk-loota jne => ja kaikki unixin tyyliin toimivat erinomaisesti.
Exchange-profiileita voi laittaa käyttöön useamman. Eli aivan kuten ko. asian voi tehdä Samsung Galaxy ja Apple iPhone 3 ja 4 puhelimissa. Nokian E-sarjalaisten sisäänrakennettu Mail for Exchange (MfE), yrityspostilaatikon, tapaista rajoitusta useamman Exchange-tilin luomiseksi ei edelleenkään kohtaa Macin OS X:n osalta. Mac-version Ofice 2011 Communicator oli aivan samanlainen kuin Windows-version Communicator instant messagingin, videon ja kuvaruudun jakamisen osalta.
Powerpoint 2011, Excel 2011 ja Word 2011, ne ymmärsivät ainakin Visual basic for Applications (VBA) – makroja joten Windows Office 2007/2010 – asiakirjapohjat alkoivat toimimaan myös Macissä.
Muutamia kuvaruudun kaappauskuvia tässä mukana:
Dock:

Help-About:

Yleisnäkymä:

terveisin Jari

PS: Mail for Exchange – tuki ja out-of-the box support for Microsoft Exchange 2007 löydät ainakin linkistä http://www.apple.com/macosx/exchange/ (englanninkielinen)