Microsoft Office 2010 Language Packit – hyvä tietää

Moi,
Office 2010 language packien eli kieliversioiden osalta on hyvä tietää tämä käytännön fakta => kun hankkii englanninkielisen Office 2010 rinnalle suomenkielisen kielipaketin Office 2010-paketille, mukana tulevat myös seuraavat:
• näyttötekstit suomeksi
• ohjetekstit suomeksi
• suomen, englannin, saksan, venäjän ja ruotsin tekstintarkistustyökalut
Täällä Itä-Suomen alueella ruotsilla ei ole juurikaan merkitystä mutta kyrilliikan osalta se oikeastaan tulee melkein kuin kaupan päälle. Russian keyboard, kyrilliikan asetukset Language asetuksissa ja muut Windows 7-käyttöjärjestelmän liittyvät venäjä-asetuksrt => ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan samalla muutkin Microsoft-ympäristösi asiat kuntoon IT auditoinnin merkeissä läpi.
SuoraanSuoneen-terveisin Jari