Blogeista esimerkki: Live Spaces => WordPress tekniikka taakse

Moi,
Microsoftin Live-tunnuksia käyttävät bloggaajat saavat Microsoftin Live Spaces sivulle mennessä seuraavan ilmoituksen:

Hyvä Windows Live Spaces -asiakas
Spaces-tiliisi on tulossa tärkeitä muutoksia, jotka vaikuttavat sinuun ja edellyttävät itsellesi sopivan vaihtoehdon valitsemista. Olemme innoissamme saadessamme ilmoittaa parannetusta blogikokemuksesta, joka on mahdollista yhteistyössä ensiluokkaisen ja innovatiivisen blogipalvelun, WordPress.comin, kanssa. Autamme sinua siirtämään nykyisen Windows Live Spaces -blogisi WordPress.comiin tai lataamaan sen myöhempää käyttöä varten. Ilmoitamme täten, että nykyinen tilasi suljetaan 16.3.2011.
WordPress? Myös DoAuditin blog käyttää WordPressin tekniikkaa joten kysy ihmeessä lisää. Tehdään samalla nykyisestä ympäristöstä IT auditointi niin katsotaan mitä muuta kehitettävää yrityksesi osalta kenties on.
blog-terveisin Jari