IE 6 – selain alkaa olla tiensä päässä => skannaa kaikki muutkin ohjelmistot SuoraanSuoneen – auditoinnilla

eli kuten otsikon info kertoo (ja aikaisempi infoni mm. Youtube-tuen osalta https://doaudit.fi/2021-versio/?p=60), monet palveluntarjoajat poistavat tämän vuoden loppuun mennessä IE 6 – tuen omilta nettisivuiltaan. Näin infosi myös Osuuspankki viikolla 41:

Mikäli haluat oman organisaatiosi tilanteen kaikkien selainten osalta (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari, Google Chrome) eri käyttöjärjestelmissä (Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2000, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, linux, unix, iPhone, Symbian, Android, Meego) ==> ota yhteyttä, käytetään SuoraanSuoneen – auditointia ja selvitetään kaikki muutkin käytetyt ohjelmistot – täysin reaaliajassa!