Elisa mukaan Apple iPhonen myyntiin

Kauppalehden artikkelista:
Operaattoreiden kilpailu älypuhelinasiakkaista kiristyy torstaina 30.9.2010, kun Elisa aloittaa Applen iPhonen myynnin, kirjoittaa Kauppalehti.
TeliaSonera on toistaiseksi ollut ainoa iPhonen myyjä Suomessa. TeliaSoneran iPhonen voi ostaa vain yhtiön liittymän kanssa, mutta Elisa tarjoaa Applen puhelinta myös ilman liittymäsopimusta. Elisan mukaan erilaisia iPhonen ja liittymän paketteja voidaan kuitenkin tuoda markkinoille myöhemmin.
Älypuhelinten käyttäjät ovat operaattoreille mieluisia asiakkaita, sillä he käyttävät paljon mobiilidatapalveluja. TeliaSoneran mukaan iPhonen omistajat tuovat jopa 75 euroa kuukausittaista laskutusta, kun muilta käyttäjiltä saadaan noin puolet tästä.
Joitakin suosittuja älypuhelinmalleja joutuu tällä hetkellä jonottamaan muutaman viikon.
Elisan tiedote ilmestyi myös heidän nettisivuille => http://www.elisa.fi/ir/pressi/?o=5120.00&did=16567
terveisin Jari