Puntamiljonääriksi… ja Hei Rakas

Roskapostia tulee myös suomeksi, Googlen englanti – suomi antaa vähän samanlaista. Alla esimerkki joka tuli allekirjoittaneen sähköpostiin. Nyt vaan Eurojen tilalla oli punnat. Mutta translation kehittyy “tyttärensä-in-law” on haasteellinen ainakin…
terveisin Jari
= = = =
Mr. Ridge,
Olen John Tugwell laskentapäällikkö tarkastuksen osaston Nat West Bank Harlsden, North West London, täällä Englannissa. Kirjoitan sinulle liiketoiminnan ehdotus, josta on valtava hyötyä meille molemmille. Minun osasto, huomasin summa £ 15 miljoonaa (Viisitoista miljoonaa puntaa) tilille, joka kuuluu johonkin ulkomaan kuolleen asiakkaiden miljardööri Business moguli Late Mr. Moises Saba Masri, Juutalainen Meksikosta joka oli uhri ja helikopterionnettomuudessa tämän vuoden alussa, jolloin hänen kuolemaansa ja hänen perheenjäsenensä. Saba oli 47-vuotias. Myös helikopteri aikaan onnettomuudessa oli hänen vaimonsa, heidän poikansa Avraham (Albert) ja hänen tyttärensä-in-law. Lentäjä oli kuollut.
Valinta sinuun yhteyttä on herättänyt alkaen maantieteellinen luonne missä asut, erityisesti siitä syystä, herkkyyden kauppa ja luottamuksellisuuden tässä. Nyt meidän pankki on odottanut mitään sukulaiset tulevat-up for väite, mutta kukaan ei ole tehnyt. Itse olen hävinnyt sijoittamalla sukulaisten, pyydän teiltä lupaa esitellä teille lähiomaiset / Voiko edunsaajalta kuollut niin, että tuotto tämän tilin arvo on 15 miljoonaa puntaa voidaan maksaa sinulle.
Tämä maksaa tai jakaa näitä prosenttimääriä, 60% minulle ja 40% sinulle. Olen saanut kaikki tarvittavat oikeudelliset asiakirjat, joita voidaan käyttää varmuuskopiointiin tämä väite teemme. Tarvitsen vain täyttää teidän nimet asiakirjat ja laillistaa ne tuomioistuin tässä todistaa teitä laillinen edunsaaja. All I vaativat nyt on rehellinen yhteistyö, luottamuksellisuus ja Trust, jotta voimme nähdä tämän tapahtuman kautta. Takaan, että tämä toteutetaan nojalla oikeutettu järjestely, joka suojelee sinua rikottu lakia.
Ole hyvä, antaa minulle seuraavat tiedot, kuten olemme 7 päivää ajaa se läpi. Tämä on erittäin kiireellinen PLEASE.
1. Koko nimi:
2. Suora Matkapuhelinnumero:
3. Yhteystietosi Osoite:
4. Sinun Ammatti:
5. Sinun Kansalaisuus:
6. Sinun sukupuoli / Age:
Ottaa mennyt läpi järjestelmällistä hakua, päätin ottaa sinuun yhteyttä toivoen, että löydät tämän ehdotuksen mielenkiintoinen. Ole hyvä ja teidän vahvistuksen tähän viestiin osoitat kiinnostusta, aion toimittaa sinulle enemmän tietoa. Pyrittävä haluaisin tietää päätöksen sen sijaan pitää minun odottaa. Alla on sivusto kaatuu, http://www.5tjt.com/news/read.asp?Id=5591
Kiittää teitä etukäteen edullisesta vastausta.
Terveisin,
Mr. John Tugwell
Matkapuhelin: +447045747022
= = = = =
Hei rakas!
Olen nöyrä nuori tyttö, olen päättänyt ottaa sinuun yhteyttä kuin minun todellinen ystävä ja luottamus,
Minä haluan lukea vilpitön vastaus jotta voin lähettää teille kuvia ja tietoa minusta.
tämä on minun yksityinen sähköpostiosoite
( jeni_jennifer100@yahoo.in )
toivoen sinun myönteinen vastaus,
nähdään
Jennifer.