oi mun Jasmiinini…

Return-path:
Delivery-date: Tue, 03 May 2010 04:59:51 +0300
Hei
Nimeni on miss Jasmine, olen ainoa tyttö etsii mies, joka voi katkovat hyvät suhteet minua joka ymmärtää rakkauden luottamus ja isä ei ole ottanut sitä, miten hauskaa aina vaan kypsynyt mies huumorintajuinen lukemisen jälkeen hieman te i johtaa kiinnostaa tietää kirjoitat minulle osoitteeseen aion odottaa vastauksenne niin kerron lisää itsestäni ja lähetän kuvia. Sain yhteystietosi jälkeen rukouksiini niin uskon suunta Jumalan.
lähettää suukkoja rakkaudella
Jasmiini
Hello
My name is miss Jasmine , I am a single girl looking for a man who can shear good relationship with me who understand love as trust and father not taking it as ways of fun always but a matured man with good sense of humor after reading little about you i derive interest to knowing you write me on this address i will be waiting for your reply so i tell you more about me and send my pictures . i got your contact after my prayers so i believe the direction of God.
sending kisses with love
Jasmine