MS Office 2010 lisensiointi, muut ohjelmistot ja lisenssit

Moi,
onko käytössäsi Microsoft Office 2003 tai 2007? Ja onko siitä kenties Standard, Professional vai Small Business Edition? Ja onko ne tulleet OEM-lisensseinä vai hankittu MOL, Open License tai Select – sopimuksella? Ja onko niissä SA-sopimus vuoden, kahden tai kolmen vuoden ylläpidossa? Tai Windows XP, Vista ja 7 vastaavalla tavalla, Windows 7 Home Edition, Professional, Enterprise vai Ultimate?
Tehdään samalla IT auditointi, puolueeton ja riippumaton, ja katsotaan samalla myös kaikki muut ohjelmistot.
Ota yhteyttä – luottamuksella, Jari, CISA
Volyymilisensoinnin kautta on jatkossa saatavilla enää kaksi versiota, Pro Plus ja Standard. Office Small business ja Enterprise poistuvat ja niissä olleita komponentteja siirtyy Pro Plus ja Standard versioihin allaolevan taulukon mukaisesti: