Office 2010 ja Windows 7

Moi,
ensimmäinen kymmenen käyttäjän organisaatio tehty puhtaasti Windows 7 – ja Office 2010 – ympäristöön. Lopputulosta auttoi osaavat ja ennakkoluulottomat käyttäjät, kiitoksia heille.
Tähän päästiin tekemällä ensin IT auditointi, analysoimalla käytetyt ohjelmistot ja sen jälkeen haluttu tahtotila. Outlook 2010 Backstage ja PST-tiedostojen siirto kun operaattorin vaihto samalla aiheuttivat pieniä lisävivahteita mutta kaiken kaikkiaan onnistunut projekti. Samalla tehtiin SEPA-päivitys taloushallinnon ohjelmistolle. Se ja koko prosessi muutettiin nettipohjaiseksi ja ulkoistettiin sähköiseksi kaikki kirjanpidon, ostolaskujen, palkanlaskennan ja myyntilaskujen osalta.
Suomenkielinen Office 2010, lue sen aikataulusta lisää aikaisemmista blokeista.
terveisin Jari
PS: AirPort – työkalun avulla saa Time Capsulen ja AirPort Extremen toimimaan läpinäkyvästi AD-verkoissa niin Mac- kuin Windows-koneille siis. No problemos, ja Entourage voi käyttää niin montaa Windows-tiliä kuin halutaan.