MS Office 2010, Visio 2010 ja Project 2010 -kokemuksia

Moi,
Ensimmäisenä Office 2010 & kuukauden vinkki:  “Köyhän miehen laserkynä” ja Powerpoint 2010 => F5 diaesitys/Slide Show ja paina Ctrl nappula pohjaan ja paina hiiren vasenta nappulaa => voilaa, unohtunut laser on videotykkiesityksessä mukana!
Microsoft Technet for IT Pros kautta kaikki kolme ohjelmistoa on asennettuna, ja käyttökokemuksia alkanut kertyä 22.4 alkaen. Ja kysele lisää noista. Uutena alueena nyt myös Mac-maailma, tullut käytännössä tutuksi viimeisimmissä kolmessa IT auditoinnissa.
Tehdään samalla yrityksesi IT auditointi, ja jutellaan lisää Office 2003 – 2007 – 2010 versioista ja niiden eroista samalla. Samoin mm. McAfee virustorjunnan Windows XP SP3 ongelma, Windows Vista ja Windows 7 asiat, kaikki ne otetaan esille ja käydään läpi erityisesti “SuoraanSuoneen” auditoinnissa.
terveisin Japa
PS: ensimmäinen erikoisuus ThinkPadissa, vanhoja vuoden 2007 – 2009 Word-dokuja avatessa vinkuu joka kerran (vaikka älykorttia ei siis ole käytössä):