originaalin Windows Vistan ja XP SP2 tuki loppuu 13.4.2010

Windows Vista ja Windows XP pitää päivittää uusimpiin versioihin kohtapuoliin. Muuten käyttäjät jäävät ilman Microsoftin julkaisemia tietoturvakorjauksia.

Päivittämätön Windows Vista -käyttöjärjestelmä jää vaille Microsoftin kuukausittaisia korjauksia 13. huhtikuuta alkaen. Windows XP Service Pack 2 kokee saman kohtalon 13. heinäkuuta. Lisäksi kaikkien Windows 2000 – ja Server 2000 -versioiden tuki päättyy samana päivänä.
Korjausten saatavuus Vistalle jatkuu normaalisti, jos sen päivittää Service Pack 2:een tai siinä on jo Service Pack 1. Windows XP Service Pack 2 puolestaan tarvitsee Service Pack 3:n.
Yksi vaihtoehto on tietenkin vaihtaa käyttöjärjestelmä => ota yhteyttä ja kysele lisää kuinka voidaan ympäristösi samalla auditoida ja tarkistaa toimivatko ohjelmasi esimerkiksi Windows 7-käyttöjärjestelmässä.
terveisin Jari