Unohtunut Windows 8 salasana?


Moi,

olet jo asentanut Windows 8:n? Tai Windows 7:n? Ja ylläpitäjän salasana unohtunut?

Windows 8 Start nakyma suomenkielisena

Olet jo asentanut Windows 2012 tai 2008 Serverin? Ja ylläpitäjän salasana unohtunut?

Windows Server 2012

Ei hätää, ota yhteyttä.

terveisin Jari

PS: samalla tavalla voidaan avata Word 2010, Excel 2010, Powerpoint 2010 ja Access 2010 – tiedostot. Ja tottakai Windows Vista Administrator-tunnus, Windows XP Järjestelmänvalvoja-tunnus, Office 2007 – tiedostot , Office 2003 – tiedostot, Adobe PDF – tiedostot yms. Näiden osalta hyvin usein erityistoimeksiantoina käydään asia läpi. Ja luonnollisesti otetaan huomioon NDA – Non-Disclosure Agreement ja lex Nokia – asiat.

 

// Haluatko kehittää IT-ympäristöäsi?

Tarvitsetko ulkopuolisen ja riippumattoman näkemyksen omasta ATK-tilanteestasi? IT auditoinnilla tarkistetaan tietojärjestelmäsi ja otetaan huomioon mitä mahdollisuuksia nykypäivän työkalut ja tekniikat mahdollistavat.

// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics

Ota rohkeasti yhteyttä!

terveisin Jari
CISA, Certified Information Systems Auditor