Unohtunut Windows 8 salasana?

Unohtunut Windows 8 salasana?


Moi,

olet jo asentanut Windows 8:n? Tai Windows 7:n? Ja ylläpitäjän salasana unohtunut?

Windows 8 Start nakyma suomenkielisena

Olet jo asentanut Windows 2012 tai 2008 Serverin? Ja ylläpitäjän salasana unohtunut?

Windows Server 2012

Ei hätää, ota yhteyttä.

terveisin Jari

PS: samalla tavalla voidaan avata Word 2010, Excel 2010, Powerpoint 2010 ja Access 2010 – tiedostot. Ja tottakai Windows Vista Administrator-tunnus, Windows XP Järjestelmänvalvoja-tunnus, Office 2007 – tiedostot , Office 2003 – tiedostot, Adobe PDF – tiedostot yms. Näiden osalta hyvin usein erityistoimeksiantoina käydään asia läpi. Ja luonnollisesti otetaan huomioon NDA – Non-Disclosure Agreement ja lex Nokia – asiat.

 

Haluatko selvittää oman organisaatiosi tilanteen?

Mitä esim. Microsoftin uudet julkistukset tarkoittavat sinun organisaatiollesi? Sovi ajankohta, käydään läpi mitä erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla. IT auditoinnin kautta normaalisti käydään läpi. Onko Windows 10, Office 2016, Microsoft Office 365 tai Googlen tuotteet oikea tapa edetä? Vai alkaako kaikki tietoliikenteestä, nettisivuista, puhelimista tai tableteista?







  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.