<!--:fi-->Salasanat hukassa?<!--:-->

Salasanat hukassa?

Ylläpitäjän ja/tai käyttäjän salasana unohtunut Windows XP-, Vista- tai 7-koneesta? Salasanaa ei kukaan tiedä/muista Linux Ubuntuun? Ylläpitäjän salasana hukassa Macin Lumileopardista tai upouudesta Leijonasta?

Ja lisäksi kenties on Mozilla Firefoxissa ja/tai Internet Explorerissa täppä päällä ”muista salasanat”. Samoin Outlook Expressissä, Windows Mailissa ja Outlookissa samoin käytetty ”muista salasana” valintaa. Ja nyt emme muista mitään tai osaa noista!

Tässä yli 200 tiedostomuotoa joita voidaan käydä yhdessä läpi.

Ja luonnollisesti NDA – Non-Disclosure Agreement ja lex Nokia-asiat otetaan huomioon toimeksiannoissa.

Muutama esimerkki tässä ja tässä.

Lisätietoa allekirjoittaneelta. Ota yhteyttä!

terveisin Jari

 

Haluatko selvittää oman organisaatiosi tilanteen?

Mitä esim. Microsoftin uudet julkistukset tarkoittavat sinun organisaatiollesi? Sovi ajankohta, käydään läpi mitä erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla. IT auditoinnin kautta normaalisti käydään läpi. Onko Windows 10, Office 2016, Microsoft Office 365 tai Googlen tuotteet oikea tapa edetä? Vai alkaako kaikki tietoliikenteestä, nettisivuista, puhelimista tai tableteista?  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.