Salasanat hukassa?

Ylläpitäjän ja/tai käyttäjän salasana unohtunut Windows XP-, Vista- tai 7-koneesta? Salasanaa ei kukaan tiedä/muista Linux Ubuntuun? Ylläpitäjän salasana hukassa Macin Lumileopardista tai upouudesta Leijonasta?

Ja lisäksi kenties on Mozilla Firefoxissa ja/tai Internet Explorerissa täppä päällä ”muista salasanat”. Samoin Outlook Expressissä, Windows Mailissa ja Outlookissa samoin käytetty ”muista salasana” valintaa. Ja nyt emme muista mitään tai osaa noista!

Tässä yli 200 tiedostomuotoa joita voidaan käydä yhdessä läpi.

Ja luonnollisesti NDA – Non-Disclosure Agreement ja lex Nokia-asiat otetaan huomioon toimeksiannoissa.

Muutama esimerkki tässä ja tässä.

Lisätietoa allekirjoittaneelta. Ota yhteyttä!

terveisin Jari

 

// Haluatko kehittää IT-ympäristöäsi?

Tarvitsetko ulkopuolisen ja riippumattoman näkemyksen omasta ATK-tilanteestasi? IT auditoinnilla tarkistetaan tietojärjestelmäsi ja otetaan huomioon mitä mahdollisuuksia nykypäivän työkalut ja tekniikat mahdollistavat.

// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics

Ota rohkeasti yhteyttä!

terveisin Jari
CISA, Certified Information Systems Auditor